vrijdag 23 september 2011

Update.............

Hallo allemaal,
Hier een update van mijn babyvoetjes! Het schiet nu op met het borduren, elke dag werk ik een paar uurtjes eraan. Ik wil hem af hebben deze maand, want dan kan ik hem inlijsten. In oktober gaan we bij mijn vriendin op visite en dan geef ik hem. Ondanks dat het niet leuk borduren is, dat komt door de kleuren, wordt hij Prachtig vind ik!!

Fijn weekend!

dinsdag 20 september 2011

Theezakjes scrapkaart




Mijn vriendin Marguerite haar dochter is binnenkort jarig, haar dochter wordt 15 jaar! En ze is gek op thee. Voor haar heb ik deze mooi kaart gemaakt. Hij is gisteren aangekomen, en ze vinden hem helemaal super!
Een tijdje geleden had ik wat papier gekocht van forever friends en al eens een stempel. Ik ben helemaal weg van dat beertje, dus nu had ik de kans om een leuke kaart ermee te maken!

zondag 18 september 2011

Schildercursus is weer begonnen!

Afgelopen woensdagmorgen ben ik weer naar mijn schildercursus geweest. Dit was de eerste keer weer na zomervakantie. In april stopte de cursus en vorige week zijn ze weer begonnen.
Ik wilde mezelf uitdagen om heel iets anders te gaan schilderen. Ik dacht ik ga een landschap schilderen!
Dit is het eerste opzetje, hij is lang nog niet klaar,maar het begin is er. Ik kan je wel vertellen dat dit echt niet makkelijk is! Jeetje, ik dacht dat doe ik zo wel even, maar niet dus! Hahahahahaa........ zelf vind ik hem nou al leuk worden. Elke keer als ik aan dit schilderij gewerkt heb, zet ik hem op mijn blog, zodat je kan zien hoe mijn schilderij groeit.

Fijne dag verder.
Hannie

donderdag 15 september 2011

Eenvoudige kinderkaart

Mijn zoon zijn vriend is volgende week jarig. Voor hem heb ik deze Cars verjaardagskaart gemaakt. Het is een snelle eenvoudige kaart. Dat moest ook want ik wil ook graag met de kerstkaarten beginnen, en daar zit ook veel tijd in, dus snel dit kaartje gemaakt. Ik wilde hem eerst niet plaatsen op mijn blog, maar ik vond dat hij er toch maar op moest omdat hij best wel leuk is geworden! Kun je zien dat een snelle eenvoudige kaart ook best wel mooi kan zijn.

Groetjes,
Hannie