vrijdag 30 december 2011

Laatste kaart van dit jaar 2011!!!

Van de week was ik met een cliënt op mijn werk aan het kaartje maken. Ik heb toen dit patroontje geborduurd, ook eentje uit een hobbydol met forever friends beren. Ik heb thuis dit Sarah Kay plaatje erbij gedaan.
Deze kaart kon nog mooi even mee dit jaar op mijn blog!

Gelukkig Nieuwjaar iedereen!

vrijdag 23 december 2011

Sterkte kaartje

Verjaardagskaarten heb ik wel, maar ik vergeet vaak een beterschaps kaart of sterkte kaart te maken. Gisteren heb ik een sterkte kaart gemaakt.
Het patroontje is van Chrissie haar laatste boekje (nr 68), het is een super leuk patroontje en het 3D plaatje is van LeSuh.

Ik wens iedereen fijne feestdagen toe en een mooi gezond, creatief 2012!!

Groetjes Hannie

woensdag 21 december 2011

Aquarel kaarten zijn klaar!

 Zo waren mijn kaarten de vorige keer. Ze waren toen nog niet klaar. De foto's die hieronder komen, daar zijn de kaarten wel klaar! Het paard heeft al een bestemming, mijn zusje haar dochter is begin januari jarig en zij is helemaal gek van paarden, voor haar heb ik deze paard gemaakt!


 Bij deze lely heb ik veel hulp gehad, want het wilde echt niet lukken. Ik kreeg er maar geen vorm in. Ik vond deze ook erg moeilijk om te maken. Maar hij is uiteindelijk toch nog mooi geworden.
Hier en daar heb ik bij deze kaart ook wat hulp gehad. Ik merk wel dat bloemen best wel moeilijk zijn om te schilderen. Het volgende project waar ik nu mee bezig ben: is weer kaarten ook met aquarel. Het is zo leuk om te doen en je hebt gauw resultaat. Ook het volgende project is bloemen, maar dan voorjaarsbloemen. Deze komt volgende keer op mijn blog.

dinsdag 20 december 2011

Kaartjes gemaakt door mijn zoon.


Zo nu en dan is mijn zoon Onne-Jan van 10  jaar ook weleens creatief bezig. Afgelopen weekend wilde hij ook kaartje maken, dus zo gezegd zo gedaan. Dit zijn zijn kaarten geworden!
Ik moest ze natuurlijk van hem op mijn blog zetten, dat vind hij ook zo leuk. Dus dat doen we dan even!
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Groetjes Hannie

zaterdag 17 december 2011

In blijde verwachting van een 2ling!

Mijn schoonmoeder kwam met de vraag, of ik een kaart kon maken voor iemand die zwanger is van een tweeling! Ik vond het best wel moeilijk maar na lang denken en zoeken tussen mijn knipvellen en borduurmalletjes kwam ik dit tegen. En toen nog bedenken hoe ik de kaart zou gaan maken, nou dit is het resultaat! Het is een super leuke kaart geworden vind ik zelf!

Ben benieuwd wat jullier ervan vinden!

Fijn weekend verder,
Groetjes Hannie

dinsdag 13 december 2011

Aquarel kaarten

Vorige week ben ik weer wezen schilderen. Dit keer heb ik aquarel kaarten gemaakt. Twee zijn horizontaal en 2 zijn verticaal. Paard en paddestoel zijn horizontaal.
Volgende week er nog een keer aan werken en dan zijn ze klaar!

vrijdag 9 december 2011

Een van de laatsten............

Ik denk dat een van de laatste kerstkaarten is die ik heb gemaakt en dan vooral geborduurde. Zondag wil ik alle kaarten schrijven en dan op de bus doen. Dit kaartje is prachtig mooi, maar wel heel veel werk! Deze gaat ook niet op de brievenbus, want er zitten te veel kraaltjes op. De kans is groot dat hij niet heel aan komt, denk ik.
Ik ga denk ik nog een paar eenvoudige maken, net als die boompjes die ik heb gemaakt. Snel te maken en erg leuk!

woensdag 7 december 2011

Twee kerstkaarten erbij..........


Ja ja, ik heb de smaak aardig te pakken! Hier nog 2 kerstkaarten. Gistermiddag mee begonnen, kon ze gisteren helaas niet meer op de foto zetten, want het was donker en dan komen de kleuren niet mooi uit.
Het zijn 2 leuke kaarten geworden!

maandag 5 december 2011

Drie kerstkaarten!



Ja ja, ik moet opschieten met mijn kerstkaarten! Want ik heb er nog niet zoveel. Dit kaart model is snel en gemakkelijk te maken! En zelfs nog leuk om te maken! Ik heb er nu 3 van deze klaar, en nu ga ik weer wat borduren, zo heb ik mooi wat verschillende kaarten klaar straks. Andere jaren had ik er meer zelf gemaakte kaarten voor de kerst, dit jaar een stuk minder, omdat eerst mijn arm overbelast was van het borduren en daarna gingen we boven verbouwen, dus kon ik niet bij mij hobbyspullen komen.
Ach, anders ga ik gewoon het hele jaar door met kaarten maken voor de kerst! Dan heb ik wel genoeg voor de volgende kerst! Hahahaha.....

Groetjes Hannie

zondag 4 december 2011

Kaart en klein kadootje.



Mijn vriendin Amarins is deze week jarig, ze wordt 40 jaar en daar hoort een mooie kaart bij en een lief klein kadootje vind ik. Het geurzakje heb ik gebuurd aan de achterkant zit een leuk fris bloemen stofje en er tussen in heb ik een leuk kantje genaaid. In het geurzakje zit lavendel.

Voor de kaart heb ik een patroon gebruikt uit het nieuwste boekje van Chrissie en een plaatje gebruikt uit de knipvellenposter die je erbij kan kopen. De kaart is ook erg mooi geworden vind ik!

Gisteren is alles aangekomen bij Amarins en gisteravond belde ze om mij te bedanken voor de mooie kaart en het mooie geurzakje! Ze is er erg blij mee en ze vind het heel mooi allemaal!

Fijne dag!
Hannie

donderdag 1 december 2011

Eindelijk weer een kaart!

Zo dat is alweer een tijdje geleden dat ik een kaart heb gemaakt! Dat kwam omdat we een kleine verbouwing hadden met de zolder en zo..... maar dat is nu klaar en mijn hobbykamer is nu ook gereed dus kan ik weer heerlijk knutelsen en zo.
Gisteren heb ik deze mooie jongens kaart gemaakt. Vrienden van ons, die hun zoontje is volgende week jarig en helemaal gek van de voetbalclub Heerenveen. Een kennis maakt zelf knipvellen en haar heb ik gevraagd of ze een Heerenveen 3D plaatje wilde maken en dat heeft ze gedaan. Ben er helemaal blij mee, want deze kan ik vaker gebruiken.

Groetjes Hannie